• Forside
 • Tøj Sy & Stof
 • 50stk ( 18 Tommer ) 45cm Grå Nylon Spole Lynlåse Skræddersy Kloak Håndværk Crafter s &FGDQRS #3 Lukkede Ende

Vis her

10

Tøj Sy & Stof

50stk ( 18 Tommer ) 45cm Grå Nylon Spole Lynlåse Skræddersy Kloak Håndværk Crafter s &FGDQRS #3 Lukkede Ende

kr92.83

Tags: coil lynlås, nylon spole lynlåse, lynlås håndværk, Billige coil lynlås, Høj Kvalitet nylon spole lynlåse, Kina lynlås håndværk Leverandører.


 • SKU: w1023
 • Pakke Vægt: 0.3kg (0.66lb.)
 • Enhed Type: stykke
 • Pakke Størrelse: 20cm x 25cm x 5cm (7.87in x 9.84in x 1.97in)

Bestsellere

Beskrivelse

.100% Helt Nye og Høj Kvalitet.

2. Antal : 50stk Farve : grå

3. Netto-længde lynlås tænder : 45cm ( 18 tommer )( ca.)

4.Perfekt til håndværk, costume design, børn tøj, boutique tilbehør, kostume, udsmykning osv.

Forsendelse Vilkår

· Vi vil levere varen til den leveringsadresse, du har tilbage i www.reikiskolendanmark.dk. For at du kan få forsendelsen normalt, udfyld venligst din leveringsadresse omhyggeligt.

· Vi kan sende de elementer i 2-6 arbejdsdage efter modtagelsen af ryddet betaling. Hver parcel vil have et tracking-nummer til sporing.

· Gratis forsendelse, Vores standard forsendelse metode er Kina Post. Det tager normalt 10-25 dage til at ankomme til de fleste af landene. Men at nogle lande eller landområder, kan det tage endnu længere tid på grund af de ikke hyppige flyselskab eller inspektion af toldmyndighederne.

· Hvis du er presserende at få de varer eller Kina Post service dækker ikke dit land, kan du vælge ekspreslevering via DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS. I almindelighed, med UPS Worldwide Express Saver, kan du få forsendelsen i 1-3 hverdage efter, at vi sender ud forsendelsen, men det er dyrere, det Ved DHL, UPS, TNT, FEDEX, det vil tage 3-5 arbejdsdage, før du får forsendelsen. Af EMS, og det vil tage 5-8 dage til din plads.

· Hvis du ikke får den varer over 30 dage, efter at vi sender ud for forsendelsen, bedes du kontakte os direkte. Vi vil være med dig for at løse sagen. Stole på os, vi vil give den bedste service med en ærlig holdning.

Betaling

· Du kan betale os via www.reikiskolendanmark.dk Spærrede gennem din Bank Card. Fuld betaling skal være foretaget senest 15 dage efter du har afgivet ordren.

· www.reikiskolendanmark.dk Spærrede er en førende tredjeparts online betaling platform. Spærrede giver dig mulighed for at betale sikkert online uden at udsætte dine kredit kort detaljer. Du kan også spore leveringen af din ordre og betaling er kun frigivet til leverandøren efter du bekræfte, at du har modtaget forsendelsen.

· når du laver betalingen, vil din betaling blot overførsler til DEPOTET, ikke vores konto. Sørg venligst for at bekræfte ordren, når du modtager varer i god stand.

Returret

·Hvis varen er beskadiget, bedes du returnere dem inden for 10 dage for en udskiftning. Bedes du medtage følgeseddel.

· Inden for 5 dage, hvis varen ikke er kompatible, anvendelige eller beskadiget, men du er ikke tilfreds med dem, du har tilladelse til at returnere varen i deres oprindelige pakker og gode forhold for 100% restitution, ekskl forsendelse omkostninger og ekspeditionsgebyrer.

· Når afkastet er modtaget, vil vi sende tilbagebetaling til dig.

· Bemærk venligst, at vi ikke er ansvarlige for afkast, der er tabt under forsendelse. Send returvarer i passende emballage.

Feedback

· Hvis du ikke er tilfreds med nogen begrundelse, venligst e-mail os, inden de forlader neutral eller negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, indtil du er tilfreds. Helt sikkert, vi vil efterlade en positiv feedback til dig og din slags hjælp.

· Hvis varen er leveret i løbet af ferien, fragt datoen vil blive forsinket. Hvis du er utilfreds, så transport tiden er forsinket, skal du ikke give os en negativ feedback til det, fordi det er ikke vores skyld. Venligst e-mail os, og vi vil kommunikere med den udtrykkelige virksomheden.

· Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os. Hvis du er tilfreds med de varer, du fik, du don?t glemme at forlade os positiv feedback og gode detaljerede sælgerbedømmelser. Den positive feedback er virkelig meget meget vigtigt for os!

· Din tilfredshed er vores højeste prioritet!

Yderligere oplysninger

 • Funktion: Øko-Venligt
 • Størrelse: 45cm
 • Bruger: Tasker,Beklædning,Boligtekstiler
 • Mærke: WKXFJJWZC
 • Plast Type: Nylon
 • Lynlås Type: Tæt-End
 • Materiale: Plast
 • Produkt Type: Lynlåse
 • Model-Nummer: 3#

Anmeldelser (1)

Tilføj en anmeldelse af varen

12345

kr167.21 kr133.77

Legetøj & Hobbier

1:72 Tyskland Tiger tank model, medium type Trompetist 36215 Samling model

Mærke: EM Ratio: 1:72 Materiale: plastik Størrelse: 11.6 cm lang, 5 cm bred Bemærk: modellen er en statisk samling (ikke legetøj). Det er kun egnet til indsamling og nydelse. Det er ikke anbefalet som et legetøj for børn. Ikke egnet til børn, Da den kameraets vinkel og belysning grunde, vil produktet eksisterer farve, ægte farver til at sejre i form Static display model, kun for

kr18.52 kr14.80

Telefonen Tasker & Sager

Til Game of Thrones Daenerys Drogon Jon sne lannister Blød Silikone Telefon dække Sagen Fundas Til Samsung Galaxy Note 8 Note8

Velkommen til min Butik Bemærk:(læs Venligst inden du bestiller) 1. Produktet er gratis forsendelse af Kina Post Almindelige Lille røg pakke Plus , det vil blive sendt med China Post,kan det ikke være spor efter parcel til venstre Kina.Hvis du har brug for den fulde sporing ,skal du vælge Kina PostRegistered Air Mail ,og tilføje penge til sporing. 2.Hvis din bekræftelse tid

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev