Vis her

10

Belysning Tilbehør

DIY 50 stk 9V 9 VOLT SNAP-ON BATTERI CLIP CONNECTOR Gratis fragt

kr67.38

Tags: snap stik, snap på, snap snap, Billige snap stik, Høj Kvalitet snap på, Kina snap snap Leverandører.


  • SKU: w1068
  • Pakke Størrelse: 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
  • Enhed Type: masse (50 stk./masse)
  • Pakke Vægt: 0.15kg (0.33lb.)

Bestsellere

Beskrivelse

Velkommen til vores Butik

Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os

Beskrivelse

Masse af 50 stk

100% brand nye 9 Volt 9V batteri klip snap på stik jeg skriver nyt

Du er bindding 50 stykker i hård plast snap-on batteri stik-PP3 med en 6" ledning. snap-on stik til 9 VOLT aktiv pickup systemer eller til DIY BRUGE--jeg skriver

Information Om Betaling

·Vi accepterer Escrow service kun.tak!

Internationale Købere Bemærk:

1. )Varer bliver afsendt fra kina.

Vi vil sende pakken af Kina, der er Registreret Mail Post eller HongKong anbefalet Post, luftpost,

de fleste counry vil ankom pakken i 10-25 hverdage.

Også,kan vi sende varerne med China express eller Kina, EMS ,DHL er de fleste counry vil ankom pakken i 7-15 arbejdsdage.forsendelse omkostninger bedes du kontakte os.

Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer, kan det tage op til 30 arbejdsdage.

Kontakt os venligst inden for en måned, hvis varen ikke er ankommet.

2) Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar.

3). Alle ordrer, der normalt sendes ud inden for 2 hverdage efter betaling modtage ryddet.

4). Vi kun leveres til bekræftet adresse fra www.reikiskolendanmark.dk. Før du betaler, skal du sørge for din adresse i www.reikiskolendanmark.dk passer til den adresse, som du gerne vil have os til at sende til

5) skal Du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

6) Vi vil levere til den adresse du har indtastet under checkout processen, snarere end din www.reikiskolendanmark.dk leveringsadresse. Emner kan kombineres til en faktura, men den samlede shipping gebyr vil blive summen af de enkelte post ' s fragt & ekspeditionsgebyr.

Returret

·Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du returnere/bytte inden 14 dage, med fuld tilfredshed eller pengene refunderet (undtagen forsendelse), så længe produkterne er i den oprindelige form. kontakt os venligst inden du sender din ordre tilbage, vil vi fortælle dig tilbage adresse, Når vi har modtaget pakken, vil vi refundere eller bytte til dig . ·Den returnerede vare skal være i original stand.

·Vi er i stand til at refundere din penge uden forsendelses omkostninger.

Kontakt OS

1. Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os, og vores feedback rating afspejler denne tilfredshed.

2. Hvis du har nogen spørgsmål, vores Kundeservice personale byder dig velkommen til at maile eller ringe til os. Vi bestræber os på at besvare alle spørgsmål og løse eventuelle problemer så hurtigt som muligt. Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os, før bud! Tak.

3. Venligst e-mail os, inden de forlader nogen negativ feedback eller åbne enhver tvist på www.reikiskolendanmark.dk. Vi bekymrer os om vores værdsatte kunder, og vil altid prøve at hjælpe dig. Så hvis du har problemer, bedes du e-mail til os med det samme.

Held og lykke og Have en dejlig shopping oplevelse! Hold kontakten, og vi håber at se dig snart igen!

Yderligere oplysninger

  • Type: Hård plast
  • Antal: 50stk/masse
  • Model-Nummer: I

Anmeldelser (1)

Tilføj en anmeldelse af varen

12345

HDMI Højre Vinkel Port Saver Adapter (Mandlige og Kvindelige) - 270 Grader - Lodret

Port Opsparere er den perfekte løsning til at lindre slitage på dit udstyr HDMI-porte på grund af konstant at tilslutte og frakoble, eller når tunge HDMI kabler sætte ekstra pres på stikkene. Hvis du skulle sige, at den flade side af stikket var top, og at den skrå side var bunden, dette stik, vil pege til højre, når den er tilsluttet til en vandret monteret HDMI-port. Hvis din

ESP8266 seriel WIFI modul ESP-07 + 3DBI gain antenne

start afslutning Hvis du har gode ideer om software udvikling, software samarbejde, hardware, hardware samarbejde, så kan du finde os vil ikke lade dig ned! Agenter/fabrikker/online agenter, Vi støtter en pakke online levering! Vi kan hjælpe dig med at få igennem, at kontakte os, vi vil ikke lade dig ned! Produkt beskrivelse ESP8266 serie modul baseret på ESP8266

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev