• Forside
 • Nål Arts & Crafts
 • Diamant mosaik Bærer malesæt rhinestones Tegnefilm Dyr sacred heart billede korssting broderi kit hjem indretning ASF325

10

Nål Arts & Crafts

Diamant mosaik Bærer malesæt rhinestones Tegnefilm Dyr sacred heart billede korssting broderi kit hjem indretning ASF325

kr89.24 kr55.30

Tags: diamant mosaik, sacred heart billede, mosaik indretning, Billige diamond mosaik, Høj Kvalitet sacred heart billede, Kina mosaik indretning Leverandører.


 • SKU: w1093
 • Enhed Type: Sæt
 • Pakke Vægt: 0.5kg (1.10lb.)
 • Pakke Størrelse: 55cm x 10cm x 10cm (21.65in x 3.94in x 3.94in)

Bestsellere

Beskrivelse

Hvis du er købere, der har fokus på produktkvalitet, service og din sundhed mere end bare en billig pris, skal du vælge vores butik! Alle sælgere, er at deltage i konkurrencen ved at gøre deres pris, billigere og billigere, kvaliteten af produkter værre og værre, IKKE os! Bedes du tænke på de dårlige, og jeg nsufficient diamanter, billige print blæk og billige diamanter, som helt sikkert er skadelige for dit helbred, lærred med mange rynker, ikke er den fulde pakke, den ødelagte pakke, de lange leveringstider og den dårlige service efter salg... ...Tro mig, foran store konkurrence her, ingen kan sælger har råd til en billig pris med gode produkter, right? Og vi bliver ved med at insistere på god kvalitet og service, i stedet for den lave pris!

Vores produkt er fuld lay-out-pladsen diamant broderi.

Det er ufærdigt diamant mosaik uden at ramme, så du kan nyde DIY hobby sjov og følelse af realisering med din familie eller venner.

Brugerdefinerede Foto

Flere Kategorier

Klik på ordene nedenfor for at indtaste Kategorier

Besøg Vores Butik

Om Diamond Broderi Sæt

Ting i Pakken: Lærred, Rhinestone Tasker, Pincet, Plade, Pen, Lim.

Om Emballage

Størrelse >= 30*40cm, gaveæske Pakning

Størrelse

Om Diamanter

Pladsen harpiks diamant med 447 DMC farver; Hver diamond størrelse: 2.5x2.5mm

Der er to typer af rhinestone: 1, afsnit 9, 2, afsnit 13, som er meget skinnende og lyse.

Pakke med Diamanter

Vi giver mere end 20% ekstra rhinestones at sikre, at de nok.

Om Lærred

Lærred Package: rullet op for at undgå folder;

Importeret olie maleri på lærred, symboler, er meget klar.

Det blev vedtaget lærred, glasperler og lim er alle miljø materiale, som er sikre for børn.

Vejledning

1. Åbne kassen og find diamant poser, kanvas og værktøjer;

2. Check harpiks diamant med DMC farver arrangeret i rækkefølge af kodning;

3. Vælg en farve i ruder, og satte dem ind i pladen, ryst pladen lidt;

4. Der er masser af symboler på lærredet, der svarer til den farve kodning;

5. Dip pen hovedet med lim, så det kan holde sig en diamant; og Derefter holde sig diamant på lærred med tilsvarende symbol. Pincet kan også bruges i stedet for pen;

6. Når du er færdig med det, skal du trykke på diamanter korrekt med en bog, for at gøre det fast; Sætte diamant maleri i en egnet ramme og dekorere dit hus eller give det til andre som en unik gave.

Færdigvarer Vis

Om Vores Produkt

Vores diamant maleriet er fuld lagt ud med pladsen harpiks diamanter. Det er semi-færdige, og omfatter ikke ramme. Vi vil give dig værktøjer og 20% større diamanter for dig at afslutte diamant broderi. Selv om vores produkt er ikke de billigste, men kvaliteten er den bedste! Når du er færdig med det, kan du sende foto af din maleri til os, så vi kan vise det til købere over hele verden for påskønnelse!

Størrelse Afvigelse

En lille størrelse afvigelse (1-3cm) er tilladt for den del billedet på lærredet på grund af software afvigelse tider.

Farve Forskel

Forskellige typer af computere og skærme, der viser den samme billede lidt anderledes. Og den reelle farve færdig med diamant broderi nogle gange ikke kan være præcis den samme som i den oprindelige eller den virkning billede.

Antal af diamantfarver

Vi vil gøre vores bedste for at give mere diamond farver som muligt, men forskellige billeder og størrelser har forskellige diamant farve numre. Det vil ikke påvirke det endelige resultat. Antallet af farver, som ovenfor er kun til reference. Du bedes overholde de sidste tal, vi giver til diamond broderi.

Tak for din forståelse.

Om Effekt

Den større størrelse, jo bedre effekt! Hver diamant størrelse: 2.5x2.5mm. Hvis billedet er komplekst, lille størrelse vil der ikke være meget godt! Hvis du har brug for store størrelse, at nogen af billederne, bedes du kontakte os.

Feedback

Da din feedback er meget værdifuld for vores forretningsmæssige udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at forlade positive tilbagemeldinger, og alle 5 stjerner til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service. Det tager kun 1 minut. Tak! Hvis du ikke er tilfreds med produkt og service, bedes du venligst kontakte os inden de forlader en negativ og neutral feedback. Vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dig. Tak.

Forsendelse

Varer vil blive sendt ud inden for 5 arbejdsdage efter modtagelsen af ryddet betaling.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i fortoldning tid i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt din pakke er inspiceret.

Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Hvis du ønsker varerne hurtigst muligt, kan vi sende det via EMS eller UPS og DHL osv. men med mere plus fragt. Undlad venligst at kontakte os først, før betaling, tak.

Vender tilbage

Hvis du ikke er tilfreds med varen, kan den returneres i den originale stand inden en uge efter modtagelsen. Vi vil sende dig fuld refusion, når vi modtager varer, men køber er ansvarlig for shipping gebyr ved returnering af varer.

Kontakt Os

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via Trade Manager-ID: cn1519375660jzgy eller e-mail, og vi vil gøre vores bedste for at svare dig så hurtigt som muligt.

Tak for din støtte!

Yderligere oplysninger

 • Stil: Europa
 • Kategorier: Kunst, Kunsthåndværk & Syning / Hjem Indretning / Dekoration Håndværk
 • Bruger: Soveværelse, Spisestue, Studie, Hjem, Kontor, Hotel, Restaurant og Bar
 • Størrelse: 20*20cm / 30*30cm / 40*40cm / 50*50cm / 60*60cm
 • Lærred Emballeringsmetode: Rullet Op
 • Indsætte Område: Fuld
 • Mønster Type: Tegnefilm
 • Mærke: Nogensinde Øjeblik
 • Type: Diamant Broderi / Diamond Maleri / Diamond Mosaik / Håndarbejde
 • Design: Kludedukke Bjørn / Tegnefilm-Serie
 • Materiale: Pladsen Harpiks Rhinestone på 2,5*2,5 mm, DMC 447 Farve, Lærred
 • Værktøjer: Pincet, Pen, Lim, Plast Plade
 • Funktion: Boligmontering; Gift; DIY Hobby Håndværk
 • Fordel: På Salg, Gratis Forsendelse, Køb Direkte Fra Kinesisk Fabrik
 • Emballage: Gaveæske (Size >=30*40cm); Bubble Taske Pakning (Størrelse <30*40cm)
 • Ramme: No
 • Form: Single
 • Diamond-Form: Pladsen
 • Antal Farver: 30-45
 • Ydre Emballage: Farvet Boks

Anmeldelser (1)

Tilføj en anmeldelse af varen

12345

 • Dm69cnprnx

  high quality framed!!! 2 омск come in. soft and cute трубочку намотан canvas перевязан ribbon. different from other sellers in (have 4-рых заказывала) bags zip dense, very comfortable, metal set tweezer штукой glue with bar large))) подарочек nice plus. прикрепляю photo. finished tip supplement later try, выложенной pattern rhinestones

kr157.74 kr78.90

Nål Arts & Crafts

DIY-5D Diamant Maleri Cross Stitch Blomst BLOMSTER GANGE Broderi Mønster, Runde Rhinsten Sæt Needlwork Kits Hjem Dekoration

Kære køber, så bemærk, før din ordre: 1. Denne runde diamant maleri er Ikke-fuld og ufærdige . Rammen er ikke inkluderet. 2. Package: Vi pakker diamant malerier primært i brun kasse med kluden i en rulle . Hvis du har brug for en farverig box, en ekstra$2 er påkrævet. Kontakt os for at revidere den pris, før din betaling. 3. Afsendelsestid: Alle pakker

kr36.23 kr23.53

Nål Arts & Crafts

DIY 5D Diamant Mosaik fiskeri Diamant Maleri Cross Stitch Kits Diamant Broderi Mønstre, Rhinestones

Kære, vær opmærksom! Vi solgte diamanten malerier er semi-færdige produkt indeholder ikke ramme! Vi solgte diamanten maleri materiale, der er harpiks, det hele mosaik mønstre er boret ud med en resin-diamant -, base-kort med selvklæbende fotopapir. Salg af diamant maleri er solgt nogen problemer med kvaliteten ikke vender tilbage. (Eksempel: produktet er ikke det samme med

kr363.91 kr178.30

Nål Arts & Crafts

5pcs/set mosaik fuld 5d diamant broderi slot natur diamant maleri cross stitch-pladsen diamanter Multi-billeder håndværk

klik nedenfor for mere produkt produkt detaljer diamant broderi værktøjer:en pincet,palle,diamant maleri farve diamant:30-45 farver Unfinish: har brug for din håndlavet størrelsen af diamant:2.5x2.5mm Detaljer:Fuld harpiks diamanter med billede Anvendelse:Husholdnings-Essentials/Dekoration Stof Type:lærred Mp:

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev