• Forside
  • Strengeinstrumenter
  • 5 stk Alice Normal/Høj Spænding Klar Nylon Klassisk Guitar Streng Normal Spænding forsølvet Kobber Viklet Strygere

10

Strengeinstrumenter

5 stk Alice Normal/Høj Spænding Klar Nylon Klassisk Guitar Streng Normal Spænding forsølvet Kobber Viklet Strygere

kr146.10 kr131.48

Tags: klassisk guitar strenge, guitar strenge, guitar-strenge klassisk, Billige klassiske guitar strenge, Høj Kvalitet guitar strenge, Kina guitar-strenge klassisk Leverandører.


  • SKU: w1134
  • Pakke Størrelse: 10cm x 5cm x 2cm (3.94in x 1.97in x 0.79in)
  • Pakke Vægt: 0.02kg (0.04lb.)
  • Enhed Type: stykke

Bestsellere

Beskrivelse

Klassisk guitar strenge med en composite-kobber legering wire kerne. Det er omgivet af splint forgyldt snoede, før de bliver belagt med en anti rust lag til at forsvare sig mod korrosion forårsaget af eksponering for luft, fugt og generelt slid og ælde

Velegnet til enhver klassisk eller nylon snor guitar

Klar nylon trebler og sølv forgyldt bass strings

Ultra fine anti rust belægning hjælper med at forhindre korrosion, der fører til længere snor i livet

Normal spænding -en god all round sæt, ofte passer begyndere

Høj spænding - højere gauge producerer en punchier tone

På grund af forsølvet kobber sår,tonen i den svier er lyse.Proprietær teknologi anti-rust belægning gør den farve strenge, lyse og rene. Anti-rust varighed af strengene er 4-5 gange længere. Sår ved antomatic maskine, som gør kvaliteten af svier ensartet og stabil.

Guitar Strings Sæt x 5

Betalingen skal være modtaget inden 7 dage efter, at auktioner endte. vi vil sende den så hurtigt som muligt efter du har betalt.

Vi leverer inden for 2 hverdage . De fleste af vores varer sendes via almindelig økonomi Luft Indlæg uden tracking reference, hvis du ønsker at tilføje en tracking henvisning til, at din pakke, vil yderligere $4.00 vil være nødvendige for shipping. Vær meget opmærksom på dette begreb, før du køber.

Vi kan ikke acceptere kombinere forsendelse. Hvis du ønsker at anmode om for engrossalg tilbud, kontakt os venligst for at bekræfte, shipping gebyrer først.

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er de køber ' s ansvar. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Vi vil levere til den adresse du har indtastet under checkout processen, snarere end din PayPal leveringsadresse.

Dette er en post fra Kina til hele Verden.Den normale leveringstid er omkring 10-20 arbejdsdage til Usa og 15-25 arbejdsdage til andre lande, bedes du generøse forstå det.

Inspicere din ordre med det samme, når du modtager dem. Alle krav (beskadiget, mangler eller er forkerte varer) skal være indgivet inden 7 dage fra den dato du modtager dem.

Defekt Rækkefølge:

Hvis den rækkefølge, du har modtaget en producent er defekt, bedes du e-mail os billeder af den defekte vare med det samme. Vi har brug for jer til at sende tilbage den defekte del, inden vi sender dig en erstatning. Så snart vi har modtaget den defekte del og inspicere det, vil vi få en erstatning på vej til dig.

Beskadiget i Transit:

Inspicere din pakke(r), inden du accepterer den. Hvis du kan se eventuelle skader og/eller tegn på brud på den ydre emballage, SKAL du sikre, at den levering person, der gør en opmærksom på dette skader på kvittering. Når du har sikret dig, at noten af skader er på den kvittering, fortæller chauffør, at du nægter at acceptere beskadiget pakke, skal du kontakte os med det samme. Så snart vi bekræfter med vores transportør, vil vi få en erstatning på vej til dig.

Manglende Ordrer:

Hvis du har modtaget en delvis ordre, kan du kontakte os med det samme. I dette tilfælde, bedes du e-mail os billeder af den delvise rækkefølge, du har modtaget. Så snart vi bekræfter med vores shipping afd., vi vil få en erstatning på vej til dig.

Forkert Ordrer:

Hvis du modtager en vare, som du ikke bestille, skal du kontakte os med det samme. I dette tilfælde, bedes du e-mail os billeder af den vare, du har modtaget. Så snart vi bekræfter med vores shipping afd., vi vil få en erstatning på vej til dig.

I et ord, Hvis du har problemer, bedes du kontakte os først! vi vil løse dine problemer så hurtigt som muligt. Du må ikke åbne tvist let før du kontakter os, det er ikke befordrende for at løse problemet. Tak for din forståelse!

Vi sætter pris på alle de forretninger med vores kunder, hvis du er tilfreds med vores produkter og service, kan du efterlade en positiv feedback og give os 5 stjerne rating score. Hvis du har problemer, skal du sørge for at kontakte os først-og vi vil gøre vores bedste for at løse problemerne.

Hvis du har nogen spørgsmål eller problemer, er Du velkommen til at kontakte os,Vi vil svare dig inden for 24 timer. Se venligst vores vilkår og beskrivelserne grundigt, inden du afgiver et bud.

Yderligere oplysninger

  • Type: Strygere
  • Funktion: Normal Spænding
  • Mærke: KAISH

Anmeldelser (1)

Tilføj en anmeldelse af varen

12345

127cm Justerbar Holdbar Nylon Guitar Strap Akustisk Bas Guitar Strap Bælte med PU-Læder-Ender Til Ukulele Dele

Længde: 127cm Bredde: 2.75 cm Feedback : 1Your Feedback er virkelig vigtigt for os, bedes du tage et par sekunder til at forlade god feedback hvis du er tilfreds withour produkt eller service, tak så meget !! 2)Vi kan altid tilbyde den laveste pris for bedste varer og service til dig. 3) skal Du kontakte os inden de forlader neutral(3 stjerner)

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev