• Forside
 • Jagt
 • OneTigris Taktiske Polstret Skytter Måtten Let Roll-Up Skydning Mat SD04 Riffel Rengøring Mat Til Jagt Airsoft

10

Jagt

OneTigris Taktiske Polstret Skytter Måtten Let Roll-Up Skydning Mat SD04 Riffel Rengøring Mat Til Jagt Airsoft

kr437.79 kr372.14

Tags: optagelse mat, rengøring mat, riffel rengøring, Billige skydning mat, Høj Kvalitet rengøring mat, Kina riffel rengøring Leverandører.


 • SKU: w16114
 • Enhed Type: stykke
 • Pakke Størrelse: 15cm x 14cm x 13cm (5.91in x 5.51in x 5.12in)
 • Pakke Vægt: 1.27kg (2.80lb.)

Bestsellere

Beskrivelse

OneTigris Polstret Skytter Mat SD04 HVORFOR VÆLGE ONETIGRIS POLSTRET SKYTTER MÅTTEN? En opgraderet version fra vores Non-polstret Skydning Mat 03 for erfarne skytter og jægere i det fri, med 1000D dobbelt lag Nylon for lang holdbarhed og fremragende vandtæthed, EPE polstring for ekstra komfort, Duraflex UTX spænder og stropper for dig til at geare op og forblive lav. Er det jagt sæson endnu? Rulles din måtten, trække vejret, og sigte. ONETIGRIS POLSTRET SKYTTER MAT SD-04 1. Fremstillet af 1000D dobbelt lag Nylon med vandtæt belægning for mild til ekstreme vejr 2. Polstret skytter måtte med anti-slip PU albue/knæ-patches til et stabilt mål og hurtig brande 3. Ruller ud med rigelig plads (58"x29") for den skytte, hans/hendes våben og ekstra gear 4. MOLLE kompatibel 1" stropper til montering af ekstra gear 5. Ruller op små og stramme med kompression stropper og Duraflex UTX quick-release spænder Specifikationer: Materiale: 1000D Nylon, EPE Isolering, Duraflex UTX Spænder Farve: Coyote Brown Foldet Størrelse: 15"x7"/38cmx18cm Udfoldet Størrelse: 58"x29"x0.3"/147x74x0.8cm Vægt: 2.6 kg/1180g Pakken Indeholder: 1 x OneTigris Polstret Skytter Mat HVORFOR VÆLGE ONETIGRIS OneTigris er et team af unge hjerter, der elsker eventyr! Det er vores passion, og den drivende kraft bag de produkter, vi sælger. Vi vil have dig til at gå I NATUREN, sanse, hvad der er derude, så dine erfaringer til at hjælpe dig se, hvem du virkelig er, og finde en dybere mening med livet. Uanset om du kan lide at være rejselyst alene, eller du ønsker at vove sig ud i de vilde med din hund, OneTigris er der for at give dig med høj kvalitet gear for at tilpasse sig til enhver form for miljø. Du kan endda co-design en sele med vores team til din hund! Så tøv ikke med at nå ud. Vi lytter. Vi står stolt med alle vores produkter, og aldrig holde op med at kigge efter måder at forbedre. Din tilfredshed og feedback er vores motivation, og hvordan vi kan blive bedre til holdet og vores produkter. Hjælp os med at hjælpe dig med at forbedre din udendørs erfaringer. Deltag OneTigris nu.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser. Din ordre SKAL passe til din leveringsadresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING. Der er INGEN UNDTAGELSER. Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.reikiskolendanmark.dk. ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen). Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, Hvis det er muligt). Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer. VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.reikiskolendanmark.dk.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed! Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem.

Yderligere oplysninger

 • Model-Nummer: TG-SSD04
 • Mærke: ONETIGRIS
 • Foldet størrelse: 15"x7"(38cm*18cm)
 • Netto Vægt: 2.6 lb/1180g
 • Materiale: 1000D Nylon, EPE Isolering, Duraflex UTX Spænde
 • Udfoldet Størrelse: 58"x29"x0.3"(147cm*74cm*0,8 cm)
 • Item: optagelse mat

Anmeldelser (2)

Tilføj en anmeldelse af varen

12345

 • Jbgranbury

  package and pretty well received quickly. very good quality mat with good finishing. seller recommend

 • Magel Oz

  excellent product very good quality. this very happy shopping!

kr12.39 kr8.79

Jagt

1stk 5cmx4.5m Udendørs Taktiske Hær Camo Jagt Skydning Af Camouflage Stealth Tape Bandage Vandtæt Airsoft Holdbar Wrap

Bemærk: Vi har alle disse farver, hvis du ønsker at vælge de farver, der uden at udvælgelse, kontakt venligst vores kunde service, tak! Søgeudtryk: Elastisk Camouflage Vandtæt Stealth, Camo Wrap Tape, Militære Paintball Strække Bandage, Til Udendørs Jagt Camping Funktioner: Camping jagt camouflage stealth-tape. Giver Isolering mod kolde

kr15.73 kr11.64

Jagt

CS Kraft Militære Udendørs Lærred Enkelt Punkt Justerbar Bungee Riffel Pistol Slynge Airsoft Paintball 1 Point Pistol Rem Jagt GHMY

Beskrivelse: Helt nye og høj kvalitet Holdbart og praktisk Duplicate taktiske slynge system opgaver Det er lavet af high density Lærred materiale Fra et enkelt punkt to konfigurationer, hurtig transformation Justerringen kan tilføjes hurtigt eller minus reb spænding Justerbare reb længde til brug for alle Alsidig, ligesom

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev