• Forside
  • misc
  • NCH6100HV gløde rør højt tryk boost modul, let at drive alle til at gløde rør som QS30-1.I-14.

Vis her

10

misc

NCH6100HV gløde rør højt tryk boost modul, let at drive alle til at gløde rør som QS30-1.I-14.

kr154.83

Tags: modul, Billige modul, NCH6100HV gløde rør højt tryk boost modul, let at drive alle til at gløde rør som QS30 1.I 14..


  • SKU: w587
  • Pakke Vægt: 0.5kg (1.10lb.)
  • Enhed Type: stykke
  • Pakke Størrelse: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Bestsellere

Beskrivelse

Skær røret Smukke farver fra gassen til at gløde udledning effekt, men glød udledning af de gasser, der er en nødvendig forudsætning for den høje spænding, så en masse venner, som gløde rør, før ansøgningen for at gøre gløde rør, ofte op til, hvordan til at generere høje pres;

NCH6100HV Den høje spænding boost modul er designet til Lysstofrør, gløde rør, niveau indikator højeffektiv DC til DC konverter er designet af høj spænding elektrisk udstyr, der vedtager høj ydelse fast frekvens nuværende kontrol mode-controlleren, som sin kerne. Præcision keramiske justerbar potentiometer , og har en ekstern kontrol af pin-kode, der nemt kan tænde og slukke for høj spænding.

Hele modulet Kompakt størrelse, høj virkningsgrad, lav brændværdi Og bære Gratis tilslutning type input / output-terminal , let at bruge, kan også bruges 2,54 mm pin-afstand standard modulet er praktisk til fastgørelse på andre kredsløb. Tekniske specifikationer:

Indgangsspænding DC 24V - 12V

Udgangsspænding DC 235V - 85V

Skitse dimension Længde 45 mm bredde 37mm maksimale tykkelse 15mm Specifikke og detaljerede funktionelle parametre:

For at være mere praktisk og pålidelig tilslutning af input / output kabel, jeg brugte skrue type Terminal Strips PCB.

Kan bruge AWG16 at AWG22 mellem tykkelsen af kablet, kan sikre en pålidelig forbindelse.

Behøver kun at trykke på terminalen med en skruetrækker, og derefter skæres de kablet i terminalen hul skal indsættes i hullet.

Detaljer se billede nedenfor:

Hvis har brug for at blive integreret i modulet, og PCB design sammen, du kan også brug ikke skrue gratis online terminal, i stedet for at bruge standard-2.54 afstand af garn.

Specifik anvendelse, se nedenstående figur: En af de vigtigste indikatorer for nogen form for Konverter DC-DC er omdannelseseffektivitet. Effektiviteten .

Selvfølgelig, den lave og den høje virkningsgrad og Controller har en stor sammenhæng, men i tillæg til de vigtigste kontrol, og de Perifere dele af udvalg, kvalitet, samt layout af komponenter, PCB ledninger har også et meget stort forhold . Enheden udvælgelse er meget vigtigt, især induktoren, MOSFET og fast recovery dioder, som der er nogle af de ydre modstand, kondensator.

I projekteringsfasen vil være baseret på de særlige design mål at danne en teori af de mest fremragende udvalg parametre, men den faktiske kredsløb til at bygge op senere, parametre for disse enheder vil blive gentaget testning. Denne proces er mere smertefuld, ofte med flere enheder kan danne snesevis af resultaterne, eller til at stoppe testen og notér. Kun MOS test af de 5 typer, herunder super ultra lav indre modstand IRFS4229PbF, kun 42 m&Omega RDS., men her og ikke RDS er lave, jo bedre. Kig på min test toner, bare 170V test data, der er registreret ikke mindre end 100 grupper:

Under normale omstændigheder, trykket boost modul vil være i 7× 24 timers uafbrudt arbejde, så stabilitet og pålidelighed er meget vigtig i udvælgelse af komponenter, industrien har valgt de kendte mærker:

TDK ' s SLF12 serie af induktorer, Samsung chip modstande, Sumida SMD kondensatorer, Vishay power MOS, på DC-DC vigtigste kontrol, Bourns præcision keramiske kan være justerbar modstand, Sanyo elektrolytisk kondensator, Nichicon for høj spænding elektrolytisk kondensator, gik ultrahurtig recovery dioder og så videre.

I den egentlige test har jeg anvendt et digitalt reguleret strømforsyning og en elektronisk belastning.

Magt og elektronisk belastning er ITECH (Ed Kors) af brand, den specifikke modeller er som følger:

Reguleret strømforsyning: IT6800 ITECH

Elektronisk belastning: IT8512B+ ITECH

Arbejder spænding af IT8512B+ er op til 500V, den beslutning kan nå 0.1 mA, og når fabrikken er forholdsvis præcise, og der er kalibrering rapporter, så de test resultater er meget præcis.

Her er et par billeder af den egentlige test:

Endelig ser på den faktiske test drive 12-18 år, da billedet:

Yderligere oplysninger

  • Type: Klimaanlægget Dele

Anmeldelser (1)

Tilføj en anmeldelse af varen

12345

  • Sad Grit

    quality but very expensive height inflated explicit think that...

kr421.13

misc

Den Kotomi Premium USB-Spænding Meter USB-Tabel QC/PD Udløser PD Test Meter Kotomi Pre

modname=ckeditor Den seneste version er Kotomi Premium, som har følgende ændringer i forhold til Pro-versionen: \\ \\ 1., ny offline optagelse funktion, i alt 4 grupper, hver gruppe af 3750, kan være direkte tegning på bordet, men også den øvre computer grafik. \\ \\ 2. nye kraftfulde PD capture funktion, med værtscomputeren. \\ \\ 3.

kr161.02 kr152.97

misc

Folie Modstand Drejningsmoment Strain Gauge / Temperatur-Selv Kompenseret / Normal Temperatur Strain Gauge 350-3HA (11)

modname=ckeditor Pro, kig efter Guld medalje gamle butik sælger jeg tror, vi er dit bedste valg. Anvendes til at vide, hvad der er ægte, og resolut modsætte forfalskninger. Fotos, der er taget i form, ledningerne er loddet, 3cm. Detaljeret aktivitet beskrivelse : En Fuld 100 yuan, du kan pakke regelmæssig maskiner faktura, 50 stykker

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev