Vis her

10

Forbrugsstoffer Til Printer

Termisk printhoved, kan være kompatible med originale bangjian Biocare EKG-300A 300G 9803 for blodtryksmanchet

kr433.52

Tags: print hoved, termisk printhoved, termisk hoved, Billige print hoved, Høj Kvalitet termisk printhoved, Kina termiske hoved Leverandører.


  • SKU: w893
  • Pakke Størrelse: 5cm x 5cm x 10cm (1.97in x 1.97in x 3.94in)
  • Enhed Type: stykke
  • Pakke Vægt: 0.5kg (1.10lb.)

Bestsellere

Beskrivelse

Termisk printhoved, kan være kompatible med originale bangjian Biocare EKG-300A 300G 9803 for blodtryksmanchet

Om os: Vi vil gøre vores bedste for at servicere vores hver enkelt kunde den bedste, vi kan. Vores primære mål er altid at give dig med 5-stjernet service. Vi kan tilbyde en god kvalitet og konkurrencedygtige priser for alle købere over hele verden. Vi forfølge den tese af "Kvalitet er overlegen, Service er suveræn og Omdømme er den første". Med vores ærlige og hårdtarbejdende, vi tror, at vi vil have en velstående i morgen. Vi ville gerne etablere venlige og samarbejdsvillige forretningsforbindelser med dig alle. Velkommen du til at kontakte os for mere information og se frem til at arbejde sammen med dig! Betaling: 1. Vi accepterer alipay her. 2. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. Returnerer: Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager din vare, bedes du returnere det inden for 8 dage. Vi vil ombytning eller tilbagebetaling til dig, når vi modtager varen. Men vi vil ikke acceptere tilbagevenden af alle poster for skader efter brug eller beskadiget factitiously. Hvis nogen skader, skal du kontakte os rettidig via e-mail og beskriv kort de skader, sammen med billeder og informere os når du returnerer det. Vær venligst opmærksom på, at shipping gebyret ikke refunderes, hvis de elementer er ikke-kvalitet problemer. Att: 1. Import told, afgifter, MOMS og alle afgifter er ikke inkluderet i varens pris & forsendelsesomkostninger. Købere er ansvarlig for disse afgifter (i tilfælde). 2. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe. Forsendelse: 1. Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren. Vi vil sende varen, efter at betalingen kontrol. 2. Varer i transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tid kan variere, især i feriesæsonen. 3. Hvis du ikke har modtaget din vare inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Feedback: Din feedback er meget vigtig for os. Vi håber, at du kan give os positiv feedback og 5 stjerner. Hvis, for en eller anden grund du ikke er tilfreds med dit køb, vil vi opfordre dig til at kontakte os, inden de forlader neutral eller negativ feedback. Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer, indtil du er tilfreds. Vær venlig ikke efterlader os med 1, 2, 3 -stjernede Detaljeret sælgerbedømmelser, fordi de er lig med negativ feedback. Vi sætter stor pris på din støtte!!

1, Vi accepterer Alipay, West Union, T/T, Alle Større Kreditkort accepteres Therough Sikker Betaling Processor ESCROW. 2, skal Betaling være foretaget senest 3 dage efter bestilling.

1,opfordrer Vi Vores Kunder til at Give os alle 5-stjernede bedømmelser, hvis vores produkter og tjenester tilfredsstille dig. Din konsekvente støtte driver os til at gøre vores bedste for dig. 2,kan Enhver ny kunde der giver os 5-start kommentarer og tilføjer vores butik, og hans/hendes foretrukne butikker kan få 5% rabat på hans/hendes næste ordre.

Yderligere oplysninger

  • Type: andre
  • Mærke: HSENGPRT
  • Model-Nummer: EKG-300A aliexpress

Anmeldelser (0)

Tilføj en anmeldelse af varen

12345

Knight service Til Epson ink-jet printer nye printhoved R250 CX9300 RX430 Photo20 CX5500/4700

Funktioner: Velegnet Til: EPS*N R250 CX9300 RX430 Photo20 CX5500/4700 nye Hvide boks, pakke sikkerhed. Leveringstid: 3-5 dage MÆRKE: Ekstruderen er den centrale del af ink-jet-printer, trykning effekt er besluttet af ekstruder, men ekstruder er den dyre del af printeren, og at der er skrøbelige, så fabrikanten inspicere ekstruder omhyggeligt, før ekstruder

kr557.32 kr523.88

Forbrugsstoffer Til Printer

100 styk Mørke Stof Transfer Papir, for Sort eller Mørke Tekstiler T-shirt transfer papir, mørkt stof

Mørkt Stof Transfer Papir, for Sort eller Mørke Tekstiler Instruktioner for brug Mørkt Stof Transfer Papir, for sort eller mørke tekstiler, og for de fleste annonceret inkjet printere! Velegnet til overførsel til sort & hvid eller farve billeder på sort eller mørk bomuld, ved hjælp af et strygejern. Hvad du har brug for: a) Mørkt Stof

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev